søndag den 30. januar 2011

flere konfirmationskort

Jeg har rigtigt fået gang i kortene igen.... dejligt at slappe af med og de er jo nemnme at få færdige....
her er 2 af slagsen....


 

Siden sidst har jeg også fået ny symaskine.... en dejlig elektronisk én... den har mange pyntesting og mulighederne er store.... jeg har gang i noget, men det kan jeg ikke vise frem endnu...skal være en overraskelse.... men skal nok vise frem, når det er så vidt.

torsdag den 20. januar 2011

fluesvamp

Jeg købte et stempelsæt af Marianne. Der er flere søde små motiver på, bl.a. 2 biler, en løve, en abe og denne svamp og snegl.
Motivet er malet med Copic pennene... dem skal man lige øve sig i at bruge, da de har en tendens til at løbe uden for motivet....

Tilføj billedtekst

Babykort

Jeg skal jo være mormor til marts måned og jeg glæder mig vanvittigt..... vi ved det bliver en lille dreng, og han vokser fint inde i sin mors mave....
Det har inspireret mig til at lave dette kort, og flere af den slags vil nok komme til.

tirsdag den 18. januar 2011

Copic markers og konfirmationskort

I dag købte jeg mine første Copic Markers.... eller nærmere Copic ciao som der står på dem. Jeg har længe ønsket mig dem, men der er jo så mange ting man kan købe.... Så var det at Anjas Hobby havde fået dem hjem og så fik jeg lige købt mig et lille udvalg.

Jeg har lige lavet et nyt konfirmationskort. Denne gang med en cd.... sølvfarven kommer ikke rigtigt til sin ret, men kan godt lide enkeltheden i kortet.


søndag den 16. januar 2011

konfirmationskort

Godt nok er det i god tid, men jeg er også så småt begyndt at lave konfirmationskort.
Dette er årets første.

Snerøveren har været her

Jeg har længe tænkt på om jeg skulle have en blog. Følger med i en del af slagsen, og nu skulle det være.
Jeg laver mange forskellige kreative ting. Nok mest kort og kniplinger, men også strømpenisser og -trolde og så strikker jeg en ganske lille smule.
Dagens kort er disse snerøvere..... kunne bare ikke stå for dem.